Teri Akhya Ka Yo Kajal |
Sapna Dance Present “ Teri Aakhya Ka Yo Kajal || तेरी अखियां का यों काजल ” a Latest New Haryanvi Song 2018. We Present to you “Sapna Dance” Song by DC Madana
Title Song :- Teri Aakhya Ka Yo Kajal || तेरी अखियां का यों काजल
Singer :- DC Madana
Artist :- Sapna Chaudhary
Lyrics :- Veer Dhaiya
Music :- VR Bros
Lyrics in English
Teri aakhya ka yo kajal
Manne kare sai gori ghayal x (2)
Tu sehaz sehaz paanh dhar le
Mera dil dhadkave payal
Ho manne pal-pal, pal-pal
Yaad teri tadpave sai haye
Tera roop jigar mein radke
Aag lagave sai x (2)
Teri aakhya ka yo kajal
Sapne ke main tera
Deedar karta hoon
Jaan te zayda jaan-e-mann
Tanne pyar karta hoon x (2)
Meri zindagi mein aake
Mere dil ka chain churya
Tu sangmarmar ki moorat
Tanne dekh ke mann lalchaya
Ho manne pal-pal, pal-pal
Yaad teri tadpave sai haye
Tera roop jigar mein radke
Aag lagave sai
Teri aakhya ka yo kajal
Jheel si gehri teri
Aakhya mein kho jaaun
Zulfein ghata kaari teri
Main inmein so jaaun x (2)
Veer Dhaiya dekhe sapna
Kad banega tera sajna
Manne bhookh pyaas na laage
Tu bana le gori apna
Ho manne pal-pal, pal-pal
Yaad teri tadpave sai haye
Tera roop jigar mein radke
Aag lagave sai
Teri aakhya ka yo kajal
Lyrics in Hindi
तेरी आख्या का यो काजल
मने करे से गोरी घायल
तेरी आख्या का यो काजल
मने करे से गोरी घायल
तू सहज सहज पाऊँ धार ले
मेरा दिल धड़कावे पायल
ओ मने पल पल पल पल याद तेरी तड़पावे से हाय
तेरा रूप जिगर में रड़के आग लगावे से
ओ मने पल पल पल पल याद तेरी तड़पावे से हाय
तेरा रूप जिगर में रड़के आग लगावे से
तेरी आख्या का यो काजल..
सपने के मैं तेरा दीदार करता हूँ
जान से ज़्यादा जनेमन तन्ने प्यार करता हूँ
सपने के मैं तेरा दीदार करता हूँ
जान से ज़्यादा जनेमन तन्ने प्यार करता हूँ
मेरी ज़िंदगी में आके
मेरे दिल का चैन चुराया
तू संगमरमर की मूरत
तने देख के मन ललचाया
मने पल पल पल पल याद तेरी तड़पावे से हाय
तेरा रूप जिगर में रड़के आग लगावे से
तेरी आख्या का यो काजल..
झील सी गहरी तेरी आख्या में खो जाऊँ
ज़ुल्फ़ें घटा सारी तेरी, मैं इनमें सो जाऊँ
हाय झील सी गहरी तेरी आख्या में खो जाऊँ
ज़ुल्फ़ें घटा सारी तेरी, मैं इनमें सो जाऊँ
वीर दाहिया देखे सपना
सच बनेगा तेरा सजना
मने भूख प्यास ना लागे
तू बना ले गोरी अपना
हो मने पल पल पल पल याद तेरी तड़पावे से हाय
तेरा रूप जिगर में रड़के आग लगावे से
तेरी आख्या का यो काजल..
Please do not enter any spam link in the comment box